Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν ξέρω που θα καταλήξει”

“Δεν ξέρω που θα καταλήξει”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Δόξα Λευκάδας για την 1η αγωνιστική της Basket League, o προπονητής του “δικεφάλου”, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε πως η ομάδα του έλειπε από το γήπεδο σήμερα, ενώ μίλησε και για τον γιο του, Χάρη Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Συγχαρητήρια στη Δόξα Λευκάδας. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Ήμασταν απόντες από το γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει και από τα φιλικά. Όταν δίνεις γήπεδο στον αντίπαλο. Όταν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά τα έβαλαν γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να σουτάρουν ελεύθερα. Κάναμε πολλά λάθη και πάλι. Δώσαμε επιθέσεις στους αντιπάλους που δεν τις τελείωσαν. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά και δεν ξέρω που θα καταλήξει. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί πάνω από 80 πόντους και αυτό είναι πολύ άσχημο.”

Όταν κλήθηκε να δώσει μια ευχή στον γιό του, Χάρη Μαρκόπουλο, είπε:
“Την ευχή μου την έχει πάρει. Να είναι τυχερός και υγιής και τα καλύτερα.”

Για την εικόνα της ομάδας του, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:
“Είχαμε δύο απόντες, δύο βασικούς παίκτες. Και πιο έμπειροι. Ο πόιντ γκαρντ όταν λείπει είναι πρόβλημα. Έλειπε ο Μαργαρίτης που είναι δυνατό χαρτί σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όταν είσαι αναγκασμένος μέσα σε δύο μέρες να παρουσιάσεις άλλο πρόσωπο, με παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει σημασία, όμως αυτό, δεν παίξαμε καλά.”

Τέλος, για την ολιγόλεπτη χρησιμοποίηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο δεύτερο μέρος σχολίασε πως:
“Ήταν δική μας απόφαση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …