Κεντρική Ασίστ Shadow Δεν παίζεται ο Μαραγκίδης

Δεν παίζεται ο Μαραγκίδης

maragkidis brewster

maragkidis-brewster

Τίποτα λιγότερο από την κορυφή! Η Νίκη Αμαρουσίου έκανε περίπατο στο ντέρμπι με το Ελληνικό (76-61), έχοντας στις τάξεις της έναν εκρηκτικό Νίκο Μαραγκίδη, ο οποίος είναι ασταμάτητος. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία στα τρία με τον νεαρό εκ μεταγραφής από το Μαρούσι παίκτη να έχει σταθερά πάνω από 24 πόντους!

Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να ζητήσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και φυσικά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκάτοικο τον Προμηθέα, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη, στο ντέρμπι της κορυφής.

Ο Νίκος Μαραγκίδης είναι ο ηγέτης της ομάδας, με την απόδοσή του να ανεβαίνει από αγώνα σε αγώνα με… μαθηματική πρόοδο, καθώς έχει πετύχει 24, 26 και 29 πόντους, αντίστοιχα! Πού θα σταματήσει; Για την ώρα… δεν παίζεται. Κι αλήθεια, γιατί δεν ήταν στους 12 της Εθνικής το καλοκαίρι; Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει από μας ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Διαιτητές: Παυλόπουλος – Τηγάνης.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 40-30, 58-47, 76-61.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Μπατής 8, Καρασσάβας 3, Μαραγκίδης 29, Τσολακόπουλος 14, Ευαγγελούλης 8, Χατζολάρι 14 (1), Παπαχρήστου, Κυριακού, Καντάς, Αραπάι.
ΣΟΥΡΜΕΝΑΕΛΛΗΝΙΚΟ (Θανόπουλος): Σπύρου 6, Ταμπούρογλου 4, Κόπας 16 (4), Πέτροβιτς 10 (2), Αλαπάνης 2, Φίλιος 6, Γριπιώτης 11 (1), Τατούλης 4, Μποτσάι 2, Σέρμπαν, Βασιλείου, Δεσπότης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…