Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δεν υπάρχουν περιθώρια”

“Δεν υπάρχουν περιθώρια”

georgallis kolossos

georgallis-kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League, και πλέον στο μυαλό όλων των παικτών του Άρη Λυκογιάννη, υπάρχει μόνο η νίκη για το αυριανό (22/10) παιχνίδι με το νεοφώτιστο, Προμηθέα Πατρών.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, μέσω του προσωπικού του Blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη εντός έδρας ήττα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματία, Χρήστο Σαλούστρο.

Αναλυτικά:
“Άλλη μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς ερχόμαστε από την ήττα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, που αυτή είναι η δεύτερη στη φετινή Basket League. Όμως, πρέπει να την αφήσουμε πίσω γιατί το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας είναι κομβικής σημασίας. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη εντός έδρας ήττα και δεν πρέπει καν να διανοηθούμε να μην πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας θέλει συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, γιατί όπως είπαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Για άλλη μία φορά δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Χρήστο Σαλούστρο, αλλά θα έχουμε τον Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε και μας ξέρει και περιμένουμε να μας βοηθήσει πολύ, όπως πέρυσι.

Ο Προμηθέας μπορεί να είναι νεοφώτιστος, αλλά είναι μία ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί θα έρθει στη Ρόδο χωρίς άγχος και θα παίξει ελεύθερα. Εμείς είμαστε θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, όπως κάναμε και πέρυσι στο γήπεδό μας, που παίρνουμε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…