Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χριστοδούλου στο eBasket: “Όσο πιο ψηλά γίνεται με το Ρέθυμνο”

Χριστοδούλου στο eBasket: “Όσο πιο ψηλά γίνεται με το Ρέθυμνο”

xristodoulou

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Ρέθυμνο, φιλοδοξώντας να κάνει μία νέα αρχή και να δείξει το ταλέντο του, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Τόνι Κωνσταντινίδη.

Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Κόροιβο και φέτος είναι η ώρα αποδείξει τι αξίζει σε μία πιο ποιοτική ομάδα, η οποία στοχεύει ψηλά στο πρωτάθλημα. Κι αν το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικότερο απέναντι στον Κολοσσό, στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όντας από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Ρεθύμνου.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε στο eBasket.gr για τη νέα χρονιά με το Ρέθυμνο, το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας και για τον νέο αναβαθμισμένο, σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του, ρόλο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Άρη και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: “Ήταν σίγουρα πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Ήταν μία νίκη αυτοπεποίθησης απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Μακάρι να συνεχίσουμε τόσο καλά, όπως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα”.

Για το δύο στα δύο στο ξεκίνημα: “Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Παρόλο που ο κόουτς έλειπε, οι βοηθοί προπονητές έκαναν μία εξαιρετική δουλειά. Δώσαμε πολύ δυνατά φιλικά και σε κάθε παιχνίδι ήμασταν βελτιωμένοι. Με την επιστροφή του κόουτς, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια κενά που είχαμε. Ακόμα βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά”.

Για την εμφάνισή του κόντρα στους Θεσσαλονικείς: “Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής. Στο ένα μπορεί να είμαι, στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι άλλος συμπαίκτης μου. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, όπως βοηθάει κι αυτή εμένα. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα: “Όπως φαίνεται φέτος, ο ρόλος μου είναι αρκετά αναβαθμισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Εγώ θέλω πάντα να παίζω καλή άμυνα, ώστε σε πρώτη φάση να μη δέχομαι καλάθια από τον προσωπικό μου αντίπαλο και να μην είμαι ποτέ αρνητικός στα μετόπισθεν. Στην επίθεση θα προσπαθώ να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου. Θα πρέπει να είμαι επιθετικός. Όταν χρειάζεται επιθετικές λύσεις η ομάδα από μένα, θα πρέπει να είμαι έτοιμος να τις δώσω και φυσικά θα προσπαθώ να μην κάνω λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …