Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Χορηγός από την άλλη εβδομάδα

Χορηγός από την άλλη εβδομάδα

nova skrats tivi

nova-skrats-tivi

Έχουμε χορηγό στο πρωτάθλημα; Μα… ανακοινώθηκε! “Πάμε στοίχημα“; Γιατί υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται. Η κεντρική χορηγία του Stoiximan θα περάσει από σαράντα κύματα και σε κάθε περίπτωση από άλλο ένα (τουλάχιστον) Δ.Σ., πριν οριστικοποιηθεί. Και για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Μελής έδρασε (συνεπικουρούμενος από τον Γιάννη Ψαράκη) χωρίς την έγκριση των μελών του ΕΣΑΚΕ.

Τι έχει συμβεί; Η χθεσινή μαραθώνια (πάνω από τέσσερις ώρες) συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δείχνει πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο πρόεδρος της λίγκας συμφώνησε με την εταιρία που θέλει να δώσει το όνομά της στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έδωσε στα μέλη του (τις ΚΑΕ) το συμφωνητικό για να το ελέγξουν και να συμφωνήσουν.

Κάθε σύμβαση έχει όρους και ρήτρες. Τη συγκεκριμένη δεν την έχουμε δει, αλλά είναι λογικό να έχει μέσα τους όρους διαφήμισης της Stoiximan. Πέρα από τον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου, που είναι το βασικό σημείο τριβής, ο κεντρικός χορηγός παίρνει μια σειρά από παροχές (χρόνο στα Led, ηχητικά μηνύματα, αυτοκόλλητα σε άλλα σημεία, κτλ.).

Επίσης, είναι πρόδηλο ότι για να προστατευτεί από ενδεχόμενη μη τήρηση των συμφωνηθέντων θα έχει βάλει και ρήτρες. Πόσο υψηλές είναι οι ρήτρες, πόσο σκληροί οι όροι δεν γνωρίζουμε, αλλά για να το συζητούν τέσσερις ώρες, δεν πρέπει να ήταν… ψιλά γράμματα.

Αυτό που “αποφασίστηκε” χθες, ήταν ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση. Θα ξαναπάει με τη σύμβαση ανά χείρας στην εταιρία Stoiximan ο πρόεδρος, θα συζητήσει εκ νέου τους όρους και τις ρήτρες και το ζήτημα θα επανεξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη, στο νέο Δ.Σ.! Ήτοι, ούτε αυτήν την εβδομάδα έχουμε κεντρικό χορηγό.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, πρέπει να παίζει τον ανταγωνιστή του Stoiximan, δίχως προφανή λόγο. Γιατί στην πρώτη αγωνιστική χορτάσαμε… ΣΚΡΑΤΣ. Μάρτυράς μας η φωτογραφία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …