Κεντρική Basket League Αθανασούλας : ” Εντός έδρας δεν θα χάσουμε από κανέναν ”

Αθανασούλας : ” Εντός έδρας δεν θα χάσουμε από κανέναν ”

Giannis Athanasoulas

Giannis Athanasoulas

Ο Γιάννης Αθανασούλας μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, με 96-56 για την δεύτερη αγωνιστική, δήλωσε στο επίσημο site του Λαυρίου πως θα αντιδράσουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας άσος ρίχνει ήδη όλο το βάρος στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί : ”Έπειτα από μια κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ψάχνουμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Το Σάββατο θα υποδεχτούμε τα Τρίκαλα και στην έδρα μας είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε ήττα, ειδικά από ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι” δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Στην συνέχεια ζήτησε την βοήθεια του κόσμου: “Ήξερα ότι ο κόσμος του Λαυρίου αγκαλιάζει την ομάδα και φτιάχνει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Το θέαμα στις εξέδρες του γηπέδου με πολλές οικογένειες και παιδιά είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αν μπορούσα ωστόσο να ζητήσω κάτι είναι κάποιες στιγμές οι φίλαθλοι μας να κάνουν λίγο περισσότερο… θόρυβο! Να βοηθούν με τη φωνή τους την ομάδα ακόμη περισσότερο γιατί, πιστέψτε μας, το έχουμε ανάγκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…