Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Από τον Σάδα στον Κλαρκ!

Από τον Σάδα στον Κλαρκ!

kiki clark varese

kiki-clark-vareseΟ Προμηθέας προσπάθησε να φέρει στην Πάτρα τον Βίκτορ Σάδα, αλλά ο Ισπανός γκαρντ προτίμησε να μείνει στην Ισπανία, με τους πατρινούς, όμως, να μη μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, προχωρώντας στο plan B. Ποιο είναι αυτό;

Ο Νίκος Βετούλας είχε ψηλά στη λίστα του και το όνομα του Κίκι Κλαρκ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Προμηθέα, με τις δύο πλευρές, μάλιστα, να έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία. To eBasket.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί με κείμενο στη στήλη “Τάπες” για τις επαφές των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι της νεοφώτιστης ομάδας περιμένουν από ώρα σε ώρα την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Αιγάλεω (2005-06) και στον Άρη (2008-10), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ατσιμπάντεμ, ομάδα της Α2 της Τουρκίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλαρκ θα βρει στον Προμηθέα έναν παλιό του φίλο, τον Ρασάντ Άντερσον, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο Αιγάλεω πριν από 10 χρόνια, κάνοντας άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …