Κεντρική Basket League Κύμη Από το ΝΒΑ στην Κύμη!

Από το ΝΒΑ στην Κύμη!

hornacek christmas

hornacek-christmas

Ο Τζουάνια Γκριν και ο Μούσα Αμπνούλ-Αλιμ δεν κατάφεραν να πείσουν με τις εμφανίσεις τους τον Βασίλη Μπρατσιάκο και αποχώρησαν από την Κύμη. Η νεοφώτιστη ομάδα βγήκε στην αγορά για να αντικαταστήσει τους δύο παίκτες στην περιφέρεια κι “έκλεισε” δύο παίκτες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα κι όχι μόνο.

Ο πρώτος είναι ο Όγκο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος αναμένεται σήμερα (23/10) να βρεθεί στη Χαλκίδα και να έχει μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας. Ο δεύτερος και πιο γνωστός είναι ο Ντιόντε Κρίστμας!

Πρόκειται για τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος “τρέλανε” κόσμο, φορώντας τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Ρεθύμνου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο οποίος έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στους Σανς.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία και οι περισσότεροι θα θέλουν να ξεχάσουν το περσινό πέρασμά του από την ΑΕΚ, με την οποία δεν κατάφερε απολύτως τίποτα, φεύγοντας μέσα λίγες μέρες.

Όπως και να έχει, πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάρει στις πλάτες του την Κύμη, η οποία δημιουργεί μία τριπλέτα φωτιά στην περιφέρεια με τους Κρίστμας, Ελ Αμίν και Αντετγκμπόγιε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…