Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες

promitheas1

promitheas1

Ο Προμηθέας Πατρών κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ της Α1, ολοκληρώνοντας την πρώτη του νίκη στα μεγάλα σαλόνια κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, και με τη διοίκηση των νεοφώτιστων να εκφράζει τις ευχές της στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, λέγοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Σώμο, Ψαριανό και Παντελίδη για την εξαιρετική διαιτησία τους.

Εκφράζει, επίσης, ευχές για καλή πορεία κι επίτευξη των στόχων της στην πολύ καλή ομάδα της Δόξας Λευκάδας.

Κυρίως, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον κόσμο της Πάτρας για την εντυπωσιακή παρουσία του στο χθεσινό αγώνα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και την εκπληκτική φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, στηρίζοντας με πάθος την ομάδα μας και βοηθώντας τη αποφασιστικά να φτάσει στην πρώτη και ιστορική νίκη της στη Basket League. Οι πατρινοί φίλαθλοι αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθεια του Προμηθέα στο νέο του σπίτι και προσήλθαν μαζικά και με ενθουσιασμό δίνοντας στα μέλη της ομάδας ορμή και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα για την επίτευξη όλων των στόχων. Με τέτοια στήριξη και συνδρομή από τους φιλάθλους της Πάτρας ο Προμηθέας θα διεκδικήσει και θα επιτύχει όσα τολμά να ονειρεύεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…