Κεντρική Basket League Κύμη Ανακοίνωσε Αντεγκμπόγιε!

Ανακοίνωσε Αντεγκμπόγιε!

adegboye aris1

adegboye-aris

Το γράψαμε; Ισχύει!
Την απόκτηση του Όγκο Αντεγκμπόγιε ανακοίνωσε επίσημα η Κύμη, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του eBasket.gr. Ο Νιγηριανός – με βρετανικό διαβατήριο – πόιντ γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιακού, μαζί με τον Ντιόντε Κρίστμας που ακολουθεί.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την συμφωνία της με τον Βρετανό αθλητή Stephen Ogooluwa “Ogo” Adegboye. Ο Adegboye είναι 29 ετών, γεννημένος στις 23/9/1987, έχει ύψος 1.82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα κατάγεται από την Νιγηρία, αλλά έχει πάρει την αγγλική υπηκοότητα, ενώ είναι μάλιστα και διεθνής με τη χώρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Βρετανός γκαρντ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2011-12 στο Κυπριακό πρωτάθλημα, όπου έμεινε και την επόμενη χρονιά. Tο 2013 ο Adegboye ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για λογαριασμό της Κηφισιάς, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στον Άρη.

Η επιτυχημένη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το “διαβατήριο” για την μεταγραφή του στην Ιταλία, όπου έπαιξε σε τρεις διαφορετικές ομάδες, στην Vanoli Cremona, στην Juvecaserta Basket και στην Viola Reggio Calabria. Τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της Κύμης SEAJETS και να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο κόουτς Μπρατσιάκος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…