Κεντρική Ασίστ Shadow Ακόμα βάζει ο Μαραγκίδης

Ακόμα βάζει ο Μαραγκίδης

maragkidis

maragkidis-xronaios

Όταν ο Νίκος Μαραγκίδης αποφάσισε να μετακομίσει από το Μαρούσι στη Νίκη γράψαμε πως μεγάλο δέλεαρ ήταν η συμμετοχή στην ομάδα U22. Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ο “μικρός” δικαιώθηκε, δικαιώνοντας παράλληλα τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον έπεισαν να μετακινηθεί.

Στον αγώνα με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης ο Μαραγκίδης ήταν MVP (και λίγα λέμε). Αγωνιζόμενος για 37 λεπτά βγήκε να πάρει ανάσες, αλλά αμέσως ο προπονητής του τον επανέφερε, καθώς το σκορ ήταν 62-62 κι ο Νικολάκης ήταν “καυτός“. Πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (68-64 το τελικό σκορ), σ’ ένα ματς που ήταν… καταιγιστικός.

Ο Μαραγκίδης σημείωσε 34 πόντους με έξι (6) τρίποντα! Τους μισούς της ομάδας του, διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος ήταν, καθώς είχε στις τάξεις της τρεις διεθνείς.

Αυτός που ήταν πιο χαρούμενος απ’ όλους ήταν ο Αντώνης Τσέκενης, ο οποίος πίστεψε στον πιτσιρικά του Αμαρουσίου κι έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να τον πείσει να μετακομίσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…