Κεντρική Διεθνή “Αυτό θέλω από τον κόσμο μας”

“Αυτό θέλω από τον κόσμο μας”

cska moscow 1

cska-moscow-vatoutin

Το γεγονός πως ο φίλαθλος κόσμος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα ήθελε να ήταν πιο θορυβώδης και “επιθετικός”, τόνισε ο ισχυρός άντρας της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, έχοντας ως παράδειγμα τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων, αλλά και των τουρκικών.

“Στείλαμε γράμμα στην Ευρωλίγκα με τα επίσημα παράπονα μας. Περιγράφουμε ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα. Οι φίλαθλοι πέταγαν αντικείμενα, όπως αναπτήρες και κέρματα με στόχο τους παίκτες μας και το προσωπικό της ομάδας. Κάποια από αυτά χτύπησε τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου. Πραγματικά δεν έγινε κάτι τραγικό. Ήταν απλά μία ακόμα μέρα στο γραφείο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά ο Τζεφ Έιρς υπέστη πολιτισμικό σοκ”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρόσθεσε:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη. Όπως δεν θα ξεχάσω ότι έγινε στο φάιναλ φορ. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στην Ελλάδα, όπου καπνίζουν στο γήπεδο και χρησιμοποιούν λέιζερ στα μάτια των παικτών. Σίγουρα σε αυτές τις χώρες λατρεύουν το μπάσκετ. Ναι, μερικές φορές αυτή η αγάπη γίνεται επιθετική και πολλές στιγμές επικίνδυνη. Θα ήθελα όμως να έχουμε και εμείς στην ΤΣΣΚΑ λίγο περισσότερο θορυβώδη και “επιθετική” υποστήριξη στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…