Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο καλείται να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικό στον αυριανό (22/10) αγώνα με τα Τρίκαλα, με τον αρχηγό της ομάδας, Σάκη Γιαννακόπουλο, να τονίζει πως οι ίδιοι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους, στη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας άσος:
“Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ φανέρωσε όλες τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα. Κι αυτό ήταν το μόνο θετικό από το συγκεκριμένο ματς. Να είστε σίγουροι όμως ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε στο “Νίκος Γκάλης”. Νομίζω ότι αδικήσαμε την ομάδα και τους εαυτούς μας.

Πεισμώσαμε από την κάκιστη εμφάνιση και δουλέψαμε πολύ σκληρά ώστε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κι αυτό θα γίνει κόντρα στα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για μας. Μόνο νίκη. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς οπότε δεν είμαστε απλά αποφασισμένοι αλλά κάτι περισσότερο για να πάρουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Κλειδί στις αναμετρήσεις στο γήπεδο μας είναι ο ρυθμός. Θέλουμε λοιπόν να πιέσουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μας βοηθήσει και ο κόσμος μας! Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει… Οι φίλαθλοι μας δημιουργούν πολύ μπασκετική ατμόσφαιρα και δίνουν στην ομάδα ώθηση

Θέλουμε να μας βοηθούν κυρίως στις δύσκολες στιγμές ενός ματς, με τη φωνή και το χειροκρότημα τους! Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά… Όλοι αύριο στο Κλειστό για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας και να την πανηγυρίσουμε: Ομάδα και κόσμος ένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …