Κεντρική Διεθνή Ξέσπασε ο Νούρκιτς

Ξέσπασε ο Νούρκιτς

nurkic nuggets

nurkic-nuggets

Ενός κακού μύρια έπονται στην εθνική Βοσνίας. Μετά το επεισόδιο μεταξύ Τελέτοβιτς και Μούσα , δύο μέρες μετά ήρθε ο Γιουσούφ Νούρκιτς να προσθέσει άλλο έναν  πονοκέφαλο εντός αποδυτηρίων στον Νταμίρ Μουλαομέροβτις.

Ο 22χρονος άσσος των Ντένβερ Νάγκτετς με δηλώσεις του στο προφίλ που διατηρεί στο instagram ξέσπασε προκαλώντας εκ νέου σύγχυση στην εθνική Βοσνίας. Θυμίζουμε ότι ο Μουλαόμεροβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τελέτοβιτς για το παιχνίδι με την Σουηδία για λόγους πειθαρχίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νούρκιτς:
“Δεν θέλω να παίξω, λένε. Βρίσκω δικαιολογίες, λένε. Παίζω, αλλά δεν είμαι καλός, λένε. Δίνω τα πάντα, όσα έχω, αλλά και πάλι είμαι λάθος. Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Γιατί είμαι τόσο ενοχλητικός; Τέλος πάντων, θα μείνω με αυτά τα παιδιά μέχρι το τέλος και μετά απ’ όσα έχετε κάνει, θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα ξαναγυρίσω, πρωτόγονοι και ψεύτες! Και άλλο ένα πράγμα, το πότε ταξιδεύω με την ομάδα, δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά της ομοσπονδίας και του προπονητικού team. Αν δεν ήθελα να είμαι με την ομάδα, δεν θα ερχόμουν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…