Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβoρας:”Μια πολύ δυνατή προπόνηση για εμάς”

Βόβoρας:”Μια πολύ δυνατή προπόνηση για εμάς”

vovoras pedoulakis

vovoras-pedoulakis

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, επικράτησε με 69-58 της Ούνικς Καζάν και κατέλαβε την τρίτη θέση στο “Gomelsky Cup.” O ένας εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη Γιώργος Βόβoρας, σχολίασε την εικόνα των “πράσινων” κόντρα στους “Ρώσους.”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόβορας:

“Δεν μπήκαμε καλά στο ματς και δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση, χάναμε πολλές φορές τη συγκέντρωσή μας και κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα μας, πήραμε τα ριμπάουντ, γίναμε πιο σκληροί επιθετικά, βρήκαμε τον ρυθμό μας στην επίθεση και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Είδαμε πολύ περισσότερη δράση και ενέργεια από την ομάδα μας σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δέκα μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο ματς. Αυτά τα παιχνίδια ήταν πολύ σημαντικά γιατί μας έδειξαν τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ήταν μία πολύ καλή και δυνατή προπόνηση για εμάς μέχρι την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Ούνικς.”

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, Κέι Σι Ρίβερς. Ο Αμερικάνος, δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας αυτή στην νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης:

“Ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν μια δυνατή προπόνηση εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν δύο εβδομάδες για την έναρξη της Ευρωλίγκας και των εθνικών Πρωταθλημάτων. Προσπαθήσαμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας και δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό πετύχαμε την ανατροπή και πήραμε τη νίκη.”

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…