Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τώρα “ψήνεται” ο Καφ(φ)ές

Τώρα “ψήνεται” ο Καφ(φ)ές

kaffes ilias2

kaffes-ilias2

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε (είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε εκτενώς στο επόμενο διάστημα, μια και ως site δεν πρόκειται να αφήσουμε την υπόθεση να ξεχαστεί) να ορίσει διοικούσα επιτροπή στην ΟΔΚΕ, ρίχνοντας τον Ηλία Καφφέ και το νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ. Όχι πως δεν είναι νόμιμη η νέα διοικούσα επιτροπή, απ’ όποιους κι αν αποτελείται.

Κάποιοι -κυρίως μέσα στους κόλπους της ΕΟΚ– θεωρούν πως έπεσαν τίτλοι τέλους, πως ξεμπέρδεψαν με τον ενοχλητικό Ηλία Καφφέ και ότι πλέον θα ορίζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους τα της διαιτησίας. Μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί, μπορεί να χάθηκε μια μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται, είναι το μήνυμα που έρχεται από τη Λάρισα. Και πλέον θα είναι ακόμα πιο έντονη η αντιπαράθεση.

Το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να απαλλάξουν τον Καφφέ από τις όποιες… εξαρτήσεις και αναστολές. Αφήστε που τον πείσμωσαν με τις… μαντικές τους ικανότητες! Βλέπετε, υπήρχε κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΚ, που έλεγε -παρουσία 10 και πλέον διαιτητών- στην Πάτρα ότι ο Καφφές θα πέσει κι είναι δεδομένη η απόφαση του δικαστηρίου.

Εμείς, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γνώριζε εκ προοιμίου το αποτέλεσμα, οπότε επικαλούμαστε τις ικανότητές του να διαβάζει το μέλλον.

Ο αγώνας συνεχίζεται, προκειμένου να απαλλαχθεί ο χώρος της διαιτησίας από το σφιχταγκάλιασμα, την επιρροή κι εντέλει την ποδηγέτηση της ΕΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο “άφαντος” σε όλες τις εκδηλώσεις (τελικό Κυπέλλου, εκδήλωση τιμής για τον Γκάλη, κλήρωση πρωταθλήματος, τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη) Γιώργος Βασιλακόπουλος πήγε στην Πάτρα, για να μιλήσει στους διαιτητές.

Μπορεί να έπεσε το κάστρο, αλλά όσοι νομίζουν ότι ο Ηλίας Καφφές απλά χαίρονταν για την καρέκλα που είχε στην κατοχή του, απλά δεν τον γνωρίζουν. Θα τον μάθουν, όμως, από την καλή και -κυρίως- από την ανάποδη. Κι εμείς, όπως κάνουμε πάντα, θα είμαστε διαρκώς σε επαγρύπνηση, για να σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις.

Είδατε, αλήθεια, πουθενά αλλού να δημοσιεύεται η ανακοίνωση αποχώρησης του Ανέστη Πανταζή; Κάνει “τζιζ” και κανείς από τα μπασκετικά site, ούτε καν από αυτά που κατ’ επίφαση ασχολούνται αποκλειστικά με τη διαιτησία (στην υπηρεσία, πάντα, του μεγάλου αφεντικού) μπήκε στον κόπο να τη δημοσιεύσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…