Κεντρική Διεθνή “Το θέμα είναι η χημεία” (vid)

“Το θέμα είναι η χημεία” (vid)

185231

koponen-barcelonaΤο γεγονός πως οι στόχοι της Μπαρτσελόνα θα επιτευχθούν μέσα από τη χημεία των παικτών τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “Μπλαουγκράνα“, Πέτερι Κόπονεν, σε δηλώσεις τις oποίες έκανε στο επίσημο κανάλι της ισπανικής ομάδας, προσθέτοντας ακόμα ότι όλοι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν σε λίγκα ACB και Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος Φινλανδός:

Για το ενδιαφέρον της “Μπάρτσα”, προκειμένου να τον κάνει δικό της: Κάθε φορά που μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για εσένα νιώθεις μεγάλη τιμή. Μόλις άκουσα γι’ αυτό το ενδεχόμενο θέλησα να δω αν είναι εφικτό να έρθω εδώ. Αυτή τη σεζόν κάνουμε μια νέα αρχή, με καινούργιους παίκτες και διαφορετικό προπονητή. Υπάρχουν κάποια νέα πράγματα για όλους, γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη δική μας προσαρμογή. Όλα είναι καινούργια για όλους.

Για το αν η ομάδα έχει ταλέντο: Νομίζω πως κάθε ομάδα έχει ταλέντο και καλούς παίκτες. Το θέμα είναι η χημεία μιας ομάδας και το πώς δουλεύουν όλοι μαζί στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι το σημαντικό. Γι’ αυτό είπα πως πάμε μέρα με την μέρα, βήμα – βήμα. Δουλεύουμε μαζί στο παρκέ, έτσι “χτίζεται” η χημεία της ομάδας. Έχουμε παίκτες με καλό χαρακτήρα στην ομάδα, οπότε το έργο μας θα γίνει ευκολότερο

Τέλος, για τις υπόλοιπες ισπανικές ομάδες της λίγκα ACB :”Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ισπανία, οι διαφορές είναι μικρές. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες και να παίξουμε καλά ως ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…