Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το πολυβόλο του Προμηθέα!

Το πολυβόλο του Προμηθέα!

promitheas faye

promitheas-faye

Ο Προμηθέας Πατρών κινήθηκε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και κατάφερε να “κλείσει” γρήγορα έναν παίκτη που έχει ξεδιπλώσει τις αρετές του τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Μοχάμεντ Φαγέ, τον Σενεγαλέζο φόργουορντ, ο οποίος κάνει… παπάδες μέχρι στιγμής υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα. Το πολυβόλο του Προμηθέα τα πήγε εξαιρετικά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενώ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ήταν απλά όλα τα λεφτά, μιας και σημείωσε σχεδόν τους μίσους… πόντους της ομάδας του.

Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν δύσκολα εκτός έδρας των Τρικάλων με 70-67 και πήραν την πρόκριση για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον διεθνή Σενεγαλέζο φόργουορντ να διαλύει κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, σημειώνοντας 27 πόντους με 4 τρίποντα.

Αναμφίβολα, ο Φαγέ αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη του Προμηθέα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Νίκο Βετούλα να διαθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, ο οποίος έχει αποδείξει τι αξίζει τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…