Κεντρική Basket League Κύμη Το μέταλλο νικητή της Κύμης

Το μέταλλο νικητή της Κύμης

kimi 1

kimi

Τις υψηλές πτήσεις των τελευταίων χρόνων συνεχίζει η Κύμη, η οποία επικράτησε εντός έδρας του Ρεθύμνου με 87-77 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή του αγώνα, με το Ρέθυμνο να προηγείται με 74-71 πέντε λεπτά πριν τι φινάλε του αγώνα. Κι όμως, η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου έδειξε το μέταλλο νικητή που έχει και με επιμέρους σκορ 16-3, έφτασε στην τελική επικράτηση.

Οι νεοφώτιστοι, όπως κάνουν πάντα τα τελευταία χρόνια, μίλησαν… στο τέλος, όταν η μπάλα ζύγιζε πολλά κιλά, και με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να πετυχαίνει ένα μεγάλο σουτ, “τσέκαραν” το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Βασίλης Μπαρτσιάκος, μίλησε στο eBasket.gr για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Κύμης, αναλύοντας το παιχνίδι με την κρητική ομάδα

“Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία σπουδαία και ιστορική ομάδα, όπως αυτή του Ρεθύμνου. Θέλαμε αν δούμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις να βγαίνουν στα επίσημα ματς, να δούμε σε τι ρυθμό βρισκόμαστε και να δοκιμάσουμε διάφορα τρικ, στο πως μπορούμε να βρούμε άμεσες λύσεις την ώρα του αγώνα, όταν κάτι στραβώνει.

Σε κάποιες λεπτομέρειες ήμασταν καλοί, σε κάποιες άλλες όχι. Όλα τα παιδιά έδειξαν ετοιμότητα και κυρίως στήριξαν την τακτική μας και τη φιλοσοφία μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολλά αν διορθώσουμε”, ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Κύμης και πρόσθεσε:

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη σημερινή νίκη. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Λημνιάτη, Κουτσό, Πασπαλά για τη σπουδαία προετοιμασία του παιχνιδιού και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που για ακόμη μία φορά ήταν ο έκτος παίκτης μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…