Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το “αντίο” στον Διαμαντίδη!

Το “αντίο” στον Διαμαντίδη!

diamantidis1

diamantidis1

Το κυρίως… πιάτο του τουρνουά “Diamonds Are Forever” θα “σερβιριστεί” απόψε στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του γηπέδου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το κλίμα θα είναι ιδιαίτερο φορτισμένο, με τον εμβληματικό αρχηγό του “τριφυλλιού” να λέει το οριστικό “αντίο” στον κόσμο της ομάδας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα τιμήσει, φυσικά, όπως του αρμόζει τον “3D”, με τη φανέλα με το Νο 13 να αποσύρεται και να παίρνει θέση στον ουρανό του γηπέδου, δίπλα στο Νο 4 του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Εκτός από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, όμως, το αποψινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και δύο σπουδαίους αγώνες ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στις 18:30 η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα θα μπει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:00).

Το αποψινό πρόγραμμα:
18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 Εκδήλωση βράβευσης Δημήτρη Διαμαντίδη
22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…