Κεντρική NBA Το αντίο ενός θρύλου (vids)

Το αντίο ενός θρύλου (vids)

garnett

garnett

“Είμαι ευγνώμων. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να εκφράσω το πως νιώθω. Ευγνωμοσύνη για τον κάθε ένα ξεχωριστά για την αγάπη του. Δεν πίστευα ποτέ πως ο κόσμος θα με αγαπήσει έτσι, αλλά η πραγματικότητα είναι το κάτι άλλο… Δεν περιμένω να είναι εύκολο, αλλά όλα καλά μέχρι τώρα”. Με αυτά τα λόγια, ο Κέβιν Γκαρνέτ αποχαιρέτησε τους φίλους του μπάσκετ, επισημοποιώντας την απόφαση του να αποχωρήσει από τη δράση.

Ο 40χρονος Αμερικανός φόργουορντ “έσπασε” το συμβόλαιό του με τους Τίμπεργουλβς και ακολούθησε τον δρόμο του Κόμπι Μπράιαντ και του Τιμ Ντάνκαν. Ο “KG”, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο.5 του draft το καλοκαίρι του 1995 από τους Τίμπεργουλβς, έγραψε τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων 20 χρόνων.

Αγωνίστηκε σε 1462 παιχνίδια, μετρώντας μέσο όρο 17.8 πόντους, 10.6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.4 μπλοκ. Μπορεί να κατέκτησε μόλις ένα πρωτάθλημα (με τους Σέλτικς το 2008), ωστόσο κατέγραψε πολλές προσωπικές επιτυχίες. Επιλέχθηκε τέσσερις φορές στην καλύτερη πρώτη πεντάδα και εννιά φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, ενώ αναδείχθηκε και μια φορά πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς (2004).

To be continued…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kevin Garnett (@tic_pix) στις

Δείτε τις καλύτερες 50 φάσεις του:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…