Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλω να κάνω κάτι που με γεμίζει, θα έχει σίγουρα σχέση με το μπάσκετ”

“Θέλω να κάνω κάτι που με γεμίζει, θα έχει σίγουρα σχέση με το μπάσκετ”

Diamantidis

DiamantidisΗ συνέντευξη τύπου για το “Diamonds Are Forever” βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δε θα γινόταν να λείπει. Ο εμληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, τόνισε: “Θέλω να κάνω κάτι που με γεμίζει, θα έχει σίγουρα σχέση με το μπάσκετ” αλλά ταυτόχρονα πως ο Παναθηναϊκός ήταν ευλογία για τον ίδιο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την τιμή που μου κάνει με αυτό το τουρνουά, και τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βρίσκονται εδώ. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με τέσσερις ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια.

Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτό το τουρνουά υπάρχει μια πρόβλεψη ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε ιδρύματα δικής μου επιλογής στην Καστοριά. Στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας, αυτή η συνεισφορά είναι το πιο σημαντικό απ όλα. Θα είναι δύσκολο για μένα που θα είμαι εκεί και δεν θα μπορώ να αγωνιστώ. Έχω ήδη εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήταν χαρά και ευλογία που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έζησα τόσα πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο 3D και σε ερώτηση για τον αν του έλειψαν οι προπονήσεις στο διάστημα του καλοκαιριού, είπε:

“Στη διάρκεια του καλοκαιριού, επειδή χρειαζόμουν και ξεκούραση, δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό για προπόνηση. Σίγουρα κάποια στιγμή που θα είμαι σπίτι μου, θα το σκεφτώ. Είναι φυσιολογικό. Ασχολούμαι όμως με αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, κυρίως επειδή περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Πιστεύω πως θα βρω κάτι να με γεμίζει”.

Για το επόμενο βήμα σε προσωπικό επίπεδο: “Όσο για το αν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; “Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου για το μέλλον. Δεν έκατσα όμως το καλοκαίρι να σκεφτώ τι θα γίνει. Περιμένω να δω αν θα μπορέσω να κάνω κάτι το οποίο θέλω και με γεμίζει. Θα έχει σχέση με το μπάσκετ, σίγουρα, Είναι μεγάλη ικανοποίηση που βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι εκτιμούν και σέβονται τον τρόπο που έπαιζα και συμπεριφερόμουν”.

Για το αγαπημένο του τρίποντο φορώντας τα “πράσινα”: “Στη Μάλαγα και στην Μπαρτσελόνα. Ένα από τα δύο”, ενώ εξήγησε πως “σίγουρος δεν ένιωθα. Θέλει μια προεργασία για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο ίσως και να μην επιτύχεις. Μερικά μπήκαν, μερικά όχι”.

Σε ερώτηση για το τι θα συμβούλευε ένα παιδί, εάν του έλεγε πως θέλει να του μοιάσει: “είναι μεγάλη χαρά να είμαι πρότυπο για τα παιδιά. Τώρα αν ερχόταν κάποιο παιδί να με ρωτήσει αυτό το πράγμα, δεν θα του έλεγα να γίνει σαν εμένα. Θα το παρότρυνα να κάνει αυτό που αγαπάει”, πριν καταλήξει επισημαίνοντας πως σε ερώτηση των παιδιών του για το τι έκανε στην καριέρα του: “Θα τους πω ότι ο μπαμπάς έπαιζε μπάσκετ. Απλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…