Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θα τεστάρουμε καλύτερα την ομάδα”

“Θα τεστάρουμε καλύτερα την ομάδα”

stavros mikoniatis rethimno

stavros mikoniatis-rethimnoΈτοιμο για δύο δυνατά φιλικά είναι το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αναμετρηθεί με τον Κολοσσό Ρόδου -εκτός έδρας- και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στη Ιταλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως το τεχνικό τιμ θα… τεστάρει καλύτερα τις δυνατότητές των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε σε μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία είναι πολύ δύσκολα και θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα. Αυτά θα αποτελέσουν για μας “οδηγό” για να δούμε τι έχουμε κάνει και πως θα προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες. Μέχρι τώρα όλα έχουν πάει εξαιρετικά όσον αφορά στην προετοιμασία με εξαίρεση τον μικροτραυματισμό του Κράβιτς. Έχουμε πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα με την προσπάθεια και την θέληση των παιδιών. Πιστεύω ότι και από αυτά τα παιχνίδια που έρχονται θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα”.

Στην συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του από την “εικόνα” των παικτών του στα προηγούμενα δύο φιλικά παιχνίδια, δηλώνοντας: “Όσον αφορά στα δύο πρώτα φιλικά πραγματοποιήθηκαν για να αλλάξουμε ουσιαστικά την μονοτονία της προπόνησης. Είδαμε πάρα πολλά θετικά πράγματα και είναι κυρίως το κομμάτι της ενέργειας των παιδιών, βγάζοντας την μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα κομμάτι που έχει εμπεδωθεί και νομίζω ότι και αυτά τα παιχνίδια μας προσέφεραν χρήσιμα πράγματα”.

Το πρόγραμμα των φιλικών:
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
18.30 Κολοσσός H HOTELS – Ρέθυμνο Cretan Kings (Βενετόκλειο)
Τουρνουά “City of Caorle”
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο
21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια (PalaMare)
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
19.00 Μικρός Τελικός
21.30 Μεγάλος Τελικός

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…