Κεντρική Basket League Άρης “Θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε” (vid)

“Θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε” (vid)

ra

buckner-priftis-aris-pravec

Ο Έρικ Μπάκνερ και ο Θοδωρής Ζάρας μίλησαν για το αυριανό (11/9) σπουδαίο φιλικό παιχνίδι του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο “Nick Galis Hall”. Τόσο ο Αμερικανός σέντερ όσο κι ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξαν πως οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

“Έχουμε μεγάλο παιχνίδι αύριο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κέρδισε το πρωτάθλημα Ευρώπης την προηγούμενη χρονιά, οπότε θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό τεστ για εμάς νωρίς στην προετοιμασία μας. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε στο παρκέ και θα παίξουμε δυνατά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι το εξής: Στηρίξτε μας όσο το δυνατόν περισσότερο και εμείς θα σας δώσουμε ότι έχουμε”, τόνισε ο Μπάκνερ.

“Είναι το δεύτερο φιλικό στην έδρα μας. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που παίξαμε με την Πάτρα. Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το τι έχουμε δουλέψει τόσο καιρό στο γήπεδο. Είναι μεγάλο τεστ για εμάς και θεωρώ πως θα μας προετοιμάσει για τα μεγάλα παιχνίδια που θα έρθουν μέσα στην χρονιά. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα κατακλυστεί από τους φιλάθλους μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία”, πρόσθεσε ο Ζάρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…