Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα είναι τιμή μας να παίξουμε με τον Διαμαντίδη αύριο”

“Θα είναι τιμή μας να παίξουμε με τον Διαμαντίδη αύριο”

Feldein

Feldein

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μακάμπι, ο Τζέιμς Φελντέιν.

Ο Δομηνικανός γκαρντ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, χαρακτήρισε ζωντανό θρύλο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ τόνισε πως θα είναι τιμή τους που θα παίξει μαζί τους αύριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τι να πεις για τον Διαμαντίδη… Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ένας στοργικός πατέρας. Πέρασα έναν χρόνο μαζί του, έμαθα πολλά. Μιλάμε ακόμα, είναι ένας “ζωντανός θρύλος”.

Ο Διαμαντίδης θα παίξει αύριο, ελπίζω να παίξουμε μαζί όταν θα παίξει για τελευταία φορά. Νόμιζα πως θα παίξει και σήμερα. Θα είναι τιμή μας. Δεν έχει να κάνει με εμάς ή την ομάδα. Όλα θα έχουν να κάνουν με εκείνον. Ελπίζω να βάλει τα σουτ, όχι όπως εγώ”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το γεγονός πως σήμερα υπήρξε άστοχος:

“Συμβαίνει το να μην σκοράρω. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μέσα στη σεζόν κάποιος δεν θα σκοράρει, θα σκοράρει κάποιος άλλος. Έχουμε ισορροπία στην ομάδα, το δείξαμε σε αυτό το ματς. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Θα επιστρέψω πιο δυνατός“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…