Κεντρική Διεθνή “Θα χρειαστώ μεταμόσχευση νεφρού”

“Θα χρειαστώ μεταμόσχευση νεφρού”

vougiocevic

vougiocevic Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο πρώην προπονητής της Παρτιζάν και νυν της Λιμόζ, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, εξηγώντας στα ξένα μέσα πως θα χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού, ούτως ώστε να βγει νικητής στη μάχη με το ζάχαρό του.

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δε σκοπεύει να αποσυρθεί από τους πάγκους παρά τη μεγάλη περιπέτεια την οποία βιώνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 57χρονος, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς:

“Η κατάσταση της υγείας μου ήταν ένα πρόβλημα για μένα αυτό το καλοκαίρι. Δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη εξέλιξη το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

To να μην έχω επιτυχίες και οι παίκτες να μην αποδέχονται τον τρόπο δουλειάς μου, μου κόστισε πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Νομίζω ότι αυτό με επηρέασε και άφησα κάπως πίσω το κομμάτι της υγείας μου. Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση έγινε πολύ σοβαρή και όλοι αναρωτιούνταν αν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα” είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Ποτέ δεν θα αφήσω τέτοιες συνθήκες να με επηρεάσουν και να μείνω μακριά από τη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλύτερα. Οφείλω πολλά στη Λιμόζ που με βοηθάει με το κομμάτι της αιμοκάθαρσης, που είναι απαραίτητη δύο φορές την εβδομάδα”.

Ενώ, για το αν σκοπεύει να αποσυρθεί: “Το μπάσκετ όμως είναι το φάρμακό μου. Έχω διαβήτη. Είχα θέματα με το ζάχαρό μου κυρίως γιατί δεν είχα πειθαρχία στη ζωή και τη διατροφή μου. Πλέον χρειάζομαι καθημερινά να πάρω μια δόση ινσουλίνης για να επιβιώσω. Ομοίως χρειάζομαι και δόση μπάσκετ για να τα καταφέρω. Στο τέλος της σεζόν θα χρειαστώ πιθανότατα μεταμόσχευση νεφρού”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…