Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Θα αγωνιστεί στο τουρνουά ο Διαμαντίδης!

Θα αγωνιστεί στο τουρνουά ο Διαμαντίδης!

Diamantidis

DiamantidisΟ τέταρτος τελικός του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος δεν ήταν ο τελευταίος αγώνας που ο Δημήτρης Διαμαντίδης φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο εμβληματικός αρχηγός θα αγωνιστεί κανονικά και στο τουρνουά “Diamonds are forever“, προτού αποσυρθεί η φανέλα με το “13”.

Αυτό αποκάλυψε ο Τάκης Τριαντόπουλος στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

“Ευχαριστούμε πολύ για την βράβευση. Στην περσινή κλήρωση, δεσμευτήκαμε να ακολουθήσουμε ένα δρόμο χωρίς προκλήσεις, δηλώσεις και διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες. Κάποιοι μας αμφισβήτησαν, αλλά το αποδείξαμε στην πράξη. Σε αυτό το δρόμο που είναι μονόδρομος θα πορευτούμε και φέτος. Φτάσαμε στους τελικούς με εξαιρετική ατμόσφαιρα και αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε για το καλό του μπάσκετ και να προσπαθήσουμε για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε αυτό το προϊόν διοργανώνουμε το φιλικό τουρνουά της επόμενης εβδομάδας προς τιμήν του μεγάλου μας αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Το καλύτερο τουρνουά που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Σας καλούμε όλους να είστε εκεί, όπου για τελευταία φορά ο Διαμαντίδης θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με το Νο 13 πριν αυτή αποσυρθεί για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ“, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναθηναϊκού Superfoods.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…