Κεντρική Διεθνή Τέλος από αρχηγός ο Τζεντίλε!

Τέλος από αρχηγός ο Τζεντίλε!

gentile armani aris

gentile-armani-aris

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν θα είναι ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ δεν θα φοράει πλέον το “περιβραχιόνιο”, μιας και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Λίβιο Πρόλι, θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι παιδί ή άντρας.

Νέος αρχηγός της ιταλικής ομάδας θα είναι ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι, με την Αρμάνι Μιλάνο να “τιμωρεί” ουσιαστικά τον Τζεντίλε για τις τραγικές περσινές εμφανίσεις του, αλλά κυρίως για το θέμα που προέκυψε το καλοκαίρι με τους Ρόκετς.

“Ο Αλεσάντρο πρέπει να αποφασίσει αν είναι παιδί ή ώριμος άντρας. Είναι ακόμη παίκτης μας, αλλά θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει ακόμη τις αρετές που είδαμε σε αυτόν όταν πριν από ένα χρόνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και δεν το έκανε πέρσι. Κατέρρευσε ψυχολογικά και ήταν ανασφαλής στα playoffs.

Οι εγωιστικές του δηλώσεις μετά το πρωτάθλημα (“Θα αποχωρήσω από την ομάδα για το ΝΒΑ) έστρεψαν τα φώτα πάνω του κι όχι στην ομάδα. Όμως παραμένει μέρος του συστήματος και μόνο έτσι θα μπορέσει κάποια μέρα να πάει στο ΝΒΑ. Νέος αρχηγός μας είναι ο Τσιντσιαρίνι, ένας παίκτης που έχει το σεβασμό στα αποδυτήρια”, δήλωσε ο Λίβιο Πρόλι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…