Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά στοιχεία”

“Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά στοιχεία”

mexas oaka

mexas-oaka

Ο Κώστας Μέξας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πάτρας για τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε από τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η πατρινή ομάδα με Ολυμπιακό, Άρη και Γκαζιαντέπ.

“Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε μια μικρή βελτίωση σε κάποια αγωνιστικά στοιχεία, όμως θεωρώ ότι μπροστά μας έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις για να τα διορθώσουμε. Σίγουρα είναι σημαντική η διάθεση και η προσπάθεια που έδειξαν τα παιδιά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που είχαμε και πιστεύω ότι αυτό είναι και το πιο αισιόδοξο κομμάτι από τα τρία φιλικά που δώσαμε με Ολυμπιακό, Άρη και Γκαζιαντέπ”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε λεπτό προς λεπτό και τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια, τα οποία είναι καθοριστικά για τη συνέχεια και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και θα δούμε και στην πράξη πολύ σύντομα τι κάνουμε καλά και τι όχι για να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…