Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα εισιτήρια του “Diamonds Are Forever”

Τα εισιτήρια του “Diamonds Are Forever”

Diamonds are ForeverTο σπουδαίο “Diamonds Are Forever” προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη συνεχίζεται και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της τους φιλάθλους για την διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το λογισμικό της Viva λύθηκε και έτσι μπορούν να προμηθεύονται και πάλι ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για το “Diamonds Are Forever”.

Παράλληλα, σήμερα (17/9), από τις 15.30 εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του “Νίκος Γκάλης”.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του “Diamonds Are Forever” θα διατεθεί στην “Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς» και στον “Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών, μαζί σου”, κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και για το συγκεκριμένο τουρνουά δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017!

**Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

O Δημήτρης Διαμαντίδης σε όλη την μπασκετική του καριέρα ήταν από τους παίκτες που πολύ δύ…