Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος του Παναθηναϊκού και τα τρία κύπελλα”

“Στόχος του Παναθηναϊκού και τα τρία κύπελλα”

giannakopoulos

giannakopoulosΟ ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκου Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην παρουσίαση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, μίλησε στο Real FM 97.8 για τα δεδομένα της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά και για το γεγονός ότι η διοίκηση δε θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου παίκτη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε :

Για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ και το τι προσδοκάει από αυτήν: “Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος και πρωτοπόρος οργανισμός στο χώρο των παιγνίων και δεν θα μπορούσε ο διαχρονικός πρωταθλητής Παναθηναϊκός να συνεργάζεται με οποιονδήποτε άλλον. Για δύο χρόνια υπήρξε παύση στη συνεργασία, όμως ύστερα από σωστές διαπραγματεύσεις και με αισθήματα αλληλοεκτίμησης μπορέσαμε να έρθουμε ξανά σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Κι ελπίζω ότι αυτή τη φορά η συνεργασία μας θα είναι μακροχρόνια.

Προσδοκάμε να μεταλαμπαδεύσουμε σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό τα ήθη και τις αξίες που ο Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ πρεσβεύουμε από κοινού”.

Για το φετινό Παναθηναϊκό: “Έχει γίνει σωστή προσπάθεια. Έχει γίνει μεγάλη επένδυση, όπως και πέρυσι, και θέλω να πιστεύω ότι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη θα βγάλουμε όλα μας τα δυνατά σημεία στο γήπεδο και θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ξανά τίτλους”.

Για το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή: “Νομίζω πως όλες οι ανάγκες του προπονητή έχουν καλυφθεί και με αυτό το ρόστερ θα μπορέσουμε να πορευθούμε στη διάρκεια της χρονιάς”.

Για τους στόχους της νέας σεζόν : “Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ως στόχους και τα τρία Κύπελλα. Άλλες χρονιές αυτό είναι πιο εφικτό, άλλες χρονιές δεν είναι. Με το υπάρχον δυναμικό πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους με μεγάλες αξιώσεις”.

Για το καινούριο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας: “Θα ανεβάσει το ενδιαφέρον του κόσμου το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας. Είναι ωραίο, γιατί με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει θέμα τύχης. Όλοι με όλους και ο καλύτερος κερδίζει”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…