Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το ελληνικό μπάσκετ στο πλευρό του Αγγελόπουλου

Το ελληνικό μπάσκετ στο πλευρό του Αγγελόπουλου

aggelopoulos

aggelopoulos

Στο πλευρό του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, βρίσκονται οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, για τον άδικο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας

Αναλυτικά:
“Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα“.

“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιώργου Αγγελόπουλου για τον χαμό της συζύγου του, Ιωάννας“.

“Ο Φάρος Κερατσινίου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το Γιώργο Αγγελόπουλο για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του, Ιωάννας“.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας. Στη μνήμη της εκλιπούσας ο ΕΣΑΚΕ θα καταθέσει στεφάνι“.

“Η διοίκηση της AEK B.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της συζύγου του, Ιωάννας“.

“O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Ιωάννας”.

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης – ΚΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την οικογένεια του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας”.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Απόλλωνα CARNA εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας”.

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον κ . Γιώργο Αγγελόπουλο για την μεγάλη απώλεια της συζύγου του Ιωάννας. Στη μνήμη της εκλιπούσας θα κατατεθεί στεφάνι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…