Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στην Ευρωλίγκα οι έφηβοι του Παναθηναϊκού!

Στην Ευρωλίγκα οι έφηβοι του Παναθηναϊκού!

panathinaikos efivoi protathlima

panathinaikos-efivoi-protathlima

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ελληνικό μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο και στην Ευρωλίγκα των “μικρών”. Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods θα πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στον όμιλο της Οσπιταλέτ.

Το έργο του “τριφυλλιού” θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και στο συγκεκριμένο όμιλο υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, όπως αυτή της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι Άλμπα Βερολίνου, Τσεντεβίτα, Μπανταλόνα, Γκραν Κανάρια, Οσπιταλέτ (διοργανώτρια) και Ολίμπια Λιουμπλιάνας συμπληρώνουν τον όμιλο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Στον όμιλο του Κάουνας βρίσκονται οι: Ζάλγκιρις, Κανάριας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Φρανκφούρτη, INSEP, Λιέτουβος Ρίτας και Ρίγα.

Στον όμιλο της Μάλαγα βρίσκονται οι: Ουνικάχα, Τσιμπόνα, Νταρουσάφακα, Εστουδιάντες, Μπάγερν Μονάχου, Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης και Future Stars της Πράγας.

Στον όμιλο του Βελιγραδίου συμμετέχουν οι: Ερυθρός Αστέρας (Πρωταθλητής Ευρώπης 2014), Get Better Academy της Πράγας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Mega Βελιγραδίου, Παρτίζαν, Λούντβιγκσμπουργκ, Σπαρς Σαράγεβο και Στέλα Ατζούρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…