Κεντρική Basket League Άρης Σπουδαία προσφορά φιλάθλου του Αρη σε ανέργους

Σπουδαία προσφορά φιλάθλου του Αρη σε ανέργους

aris 2

aris

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ένας φίλαθλος του Άρη, ο οποίος κρατώντας την ανωνυμία του, αγόρασε δέκα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του και τα προσφέρει σε ανέργους, με την βοήθεια της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

“Ο Άρης δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και ακόμα μία απόδειξη γι’ αυτό, είναι η σπουδαία κίνηση ενός φιλάθλου της ομάδας μας να προσφέρει εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους.

Φίλαθλος του Άρη, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε 10 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία, μετά από κλήρωση, θα διατεθούν σε ισάριθμους φίλους της ομάδας μας. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr, από σήμερα Δευτέρα (12/9) μέχρι την Παρασκευή 23/9 (20:00). Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 26/9.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτούν οι νικητές τα εισιτήρια διαρκείας που θα κερδίσουν, είναι η επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους στα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε..”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…