Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Σλαφτσάκης στο eBasket.gr: “Εξαιρετικοί οι Γκριν και Μπιρτς”

Σλαφτσάκης στο eBasket.gr: “Εξαιρετικοί οι Γκριν και Μπιρτς”

apollon osfp

apollon-osfp

Ο Ολυμπιακός και ο Απόλλωνας Πάτρας είχαν την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δίνοντας ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Μέτσοβο.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν άνετα με 84-49, με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Κώστα Μέξα να βγάζουν τα πρώτα τους συμπεράσματα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το eBasket.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, σχολίασε τους δύο νέους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς, ενώ μίλησε και για τον Απόλλωνα Πάτρας της νέας σεζόν.

Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε από τον Κόροιβο και πήρε μεταγραφή στους πατρινούς, όντας έτοιμος για μία καλύτερη χρονιά με τους “μελανόλευκους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον νέο Ολυμπιακό: “Ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού και όπως είναι φυσικό, δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Σίγουρα πρόκειται για μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Η δύναμη της και το μεγάλο όπλο της εν όψει της νέας σεζόν θα είναι και πάλι η άμυνα, όπως άλλωστε ήταν και πέρυσι.

Για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς: “Θεωρώ πως θα βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό. Οι δύο αθλητές ήρθαν φέτος κι αναμένεται να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Θα βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό, διότι έχουν εξαιρετικά στοιχεία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης τους με βάση τη φιλοσοφία και το στυλ του παιχνιδιού του Ολυμπιακού”.

Για την προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας: “Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Δώσαμε το πρώτο μας φιλικό με τον Ολυμπιακό. Επιθυμία μας ήταν να τεστάρουμε και να δούμε το επίπεδο της ετοιμότητας μας, να εντοπίσουμε τις αδυναμίες, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα μεχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να τις βελτιώσουμε, προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.

Για τους στόχους της ομάδας του: “Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο που θα χαίρεται ο κόσμος να μας βλέπει”.

Για τους προσωπικούς στόχους: “Ο δικός μου στόχος είναι να πετύχει ο Απόλλωνας Πάτρας τους στόχους του και μέσα από τη δουλειά να βελτιώσω τις αδυναμίες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…