Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σίνγκλετον στο eBasket: “Καμία κούραση”!

Σίνγκλετον στο eBasket: “Καμία κούραση”!

singleton 3

singleton

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν o τελευταίος χρονικά παίκτης του Παναθηναϊκού που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κινεζικό πρωτάθλημα πριν από λίγες μέρες και ήρθε στην Ελλάδα, παίρνοντας, μάλιστα, χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με την Κύμη.

Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ χθες (16/9), είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού μπροστά στον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας 9 πόντους και βγάζοντας αρκετή ενέργεια στο παρκέ, ειδικά στο πίσω μέρος.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Ισραηλινούς, ο Σίνγκλετον μίλησε στο eBasket.gr για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και για τους στόχους του Παναθηναϊκού εν όψει της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένος. Αγαπάω το μπάσκετ και δεν σταματώ καθόλου να παίζω”, ήταν η πρώτη ατάκα του Αμερικανού άσου, ο οποίος δεν έκανε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, μιας και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αγωνίστηκε στο κινεζικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανχούι και στη συνέχεια ήρθε κατευθείαν στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην “πράσινη” αποστολή.

Όσο για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: “Φυσικά και είμαι. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά τη νέα σεζόν”.

singlenton

Ο Κρις Σίνγκλετον αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού μπροστά στους “πράσινους” φιλάθλους και δεν παρέλειψε να αποθεώσει το κοινό του “τριφυλλιού”.

“Έγω αγωνιστεί ξανά σ’ αυτό το γήπεδο ως παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο να έχεις αυτό το κοινό με το μέρος σου. Ο κόσμος μας δημιουργεί απίθανη ατμόσφαιρα”.

Τέλος, όσον αφορά στους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Σίνγκλετον δεν κρύφτηκε… πίσω από το δάκτυλο του. “Πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρωλίγκα”, είπε χωρίς να το σκεφτεί καθόλου ο Αμερικανός φόργουορντ. “Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως έχουμε την ομάδα για να το καταφέρουμε”, κατέληξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…