Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και ΟΠΑΠ (pics)

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και ΟΠΑΠ (pics)

aek 24

aekΤην ανανέωση συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ παρουσίασε κι επίσημα η διοίκηση αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ, συνεχίζοντας μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ούτως ώστε να πορευτούν μαζί στα σαλόνια της Α1, για τη σεζόν 2016-2017.

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο αρχηγός της “βασίλισσας” Ντούσαν Σάκοτα αλλά και ο πολλά υποσχόμενος, Δημήτρης Μωραΐτης.

Οδυσσέας Χριστοφόρου (Chief Corporate Affairs Officer): “Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην αμοιβαία προσπάθεια. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Στην εταιρεία μας, επενδύουμε στον ελληνικό αθλητισμό. Χαιρόμαστε πολύ να συνεργαζόμαστε με ομάδες σαν την ΑΕΚ. Να ευχαριστήσω και τον Μάκη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να γίνει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Πετρ Ματεγιόφσκι (Chief Customer Officer): “Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ είναι δίπλα μας, για άλλη μια φορά. Εύχομαι στην ομάδα να έχει καλή τύχη σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει. Η ομάδα θα έχει την πλήρη στήριξη μας. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ, είναι κάτι παραπάνω. Μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους με την ΑΕΚ. Πρόσφατα επισκέφθηκαν παιδιά Παιδιατρικής Κλινικής και έδωσαν δώρα. Αυτό δείχνει ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ, πολλές επιτυχίες, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης (Εμπορικός Διευθυντής ΑΕΚ Β.C.): “Είναι χαρά μας, που είμαστε στα καινούρια Γραφεία του ΟΠΑΠ. Οι στόχοι και οι επιτυχίες με εταιρείες όπως ο ΟΠΑΠ. Δεν αρκεί η ερμηνεία της σύμβασης σε ένα συμβόλαιο. Αφορά τις δράσεις που δεσμεύουν και ενοποιούν τις δύο πλευρές, έξω από το γήπεδο, με ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Χωρίς μεγάλους συνεταίρους δεν μπορεί να προχωρήσει μια ομάδα. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και τη νέα σεζόν ακόμα καλύτερα”.

Ντούσαν Σάκοτα: “Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Για εμάς τους αθλητές η συμβολή του ΟΠΑΠ είναι πολύ σημαντική. Δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωνόμαστε ατομικά και σαν ομάδα. Να βελτιωθούμε φέτος και γιατί όχι σύντομα να πάρουμε και έναν τίτλο”.

Δημήτρης Μωραΐτης: “Αν και μικρός γνωρίζω πολύ καλά την άριστη συνεργασία της ΑΕΚ με το ΣΚΡΑΤΣ. Είναι σημαντικό για εμάς τους αθλητές. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη με επιτυχίες και να συνδυαστεί με πολλούς τίτλους για την ΑΕΚ”.

c2190cca8f7b97aabfdc913bac7366d4 1078

8d63f9dbb434d16417d9c51436dfd569 1078

1204e0b3cf19b2f79b2bcc4709bee2a9 1078

25e95ab14f38c3de65b59a957ad9cd22 1078

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…