Κεντρική Γυναίκες “Σε καλό δρόμο η ομάδα”

“Σε καλό δρόμο η ομάδα”

maltsi olympiacos

maltsi-olympiacos

Την πεποίθηση της πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο σωστό δρόμο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξέφρασε η Εβίνα Μάλτση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μετά την νίκη κόντρα στην Χατάι.

Τα ατομικά στατιστικά δεν μετρούν. Σημασία έχει η ομάδα. Σήμερα (23/09) θέλαμε να περάσουμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο . Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τα συμπεράσματα που βγήκανε από αυτό το παιχνίδι, αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, είναι θετικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς.

Συνέχισε λέγοντας, “Είμαι ένα μήνα τώρα με την ομάδα και βλέπω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα, θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολλά πράγματα αφού είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο”.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας της. “Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος από ό,τι στα προηγούμενα δύο φιλικά. Νομίζω ότι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Σίγουρα, έχουμε κενά διαστήματα και αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε”.

Τέλος ανέφερε, “Αυτό που μου άρεσε από τον Ολυμπιακό σήμερα (23/09) ήταν η συνοχή που παρουσιάσαμε σαν ομάδα παρότι αλλάζαμε σχήματα, καθώς επίσης και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτριές μου για να κερδίσουν το παιχνίδι. Για το στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε σαφώς είμαι ικανοποιημένη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Πρωτέα Βούλας – Εσπερίδες Καλλιθέας 72-74

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Εσπερίδες. Οι Εσπερίδες Καλλιθέας κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτά…