Κεντρική Basket League Άρης Σανικίτζε: “Μπορούμε να απειλήσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό”

Σανικίτζε: “Μπορούμε να απειλήσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό”

sanikitze 1

sanikitze

Ο Βίκτορ Σανικίτζε πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη στο φιλικό παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Γεωργιανός φόργουορντ θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, έχοντας εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και μιλώντας στην εφημερίδα “Goal” εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορέσουν να απειλήσουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για τα στοιχεία που χρειάζεται μία ομάδα για να φτάσει ψηλά: “Η πείρα μου λέει πως, αυτός που θέλει να πετύχει, πρέπει πάνω από όλα να πιστέψει. Αυτό είναι κάτι που ξεκινά από την διοίκηση, τον προπονητή, τον κόσμο και πάει στους παίκτες. Πρέπει να κυριαρχεί το πνεύμα ότι μπορούμε”.

Για το αν ο Άρης μπορεί να απειλήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods: “Ξέρεις, μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Όλοι είδαμε τι συνέβη πέρσι με την Λέστερ. Κανείς δεν τους πίστευε, πίστευαν όμως οι ίδιοι στους εαυτούς τους κι αυτό είναι το υπέροχο στον αθλητισμό! Ότι το αδύνατο, γίνεται δυνατό. Είμαι νέος στην ομάδα του Άρη, όμως, γνωρίζω καλά την ιστορία του, γνωρίζω πως είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί”.

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μετά τα προκριματικά του Eurobasket: “Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο, δεν έγινε κάτι διαφορετικό φέτος. Είμαι καλά, είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ για λίγες μέρες με αφορμή και τον τραυματισμό μου, οπότε είμαι εντάξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…