Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σάιμπερτ:”Να δουλέψουμε για να διορθώσουμε πράγματα”

Σάιμπερτ:”Να δουλέψουμε για να διορθώσουμε πράγματα”

sibert

sibert-paok

Οι κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία φιλικά, έχουν φέρει προβληματισμό στην ομάδα κάτι που παραδέχτηκε και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ. Ωστόσο ο Αμερικάνος, αισιοδοξεί πως με σκληρή δουλεία θα λυθούν τα προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο να παίζεις. Είναι θέμα ομαδικότητας, πρέπει σίγουρα να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, αλλά στο γήπεδό μας νιώθαμε πιο άνετα, είναι πιο εύκολο να σουτάρεις, εκεί έχουμε κάνει την προετοιμασία κι εκεί έχουμε προπονηθεί. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ανέφερε αρχικά ο γκαρντ του “δικεφάλου του βορρά”.

Παίξαμε δύο εξαιρετικά τουρνουά απέναντι σε τέσσερις πολύ καλές ομάδες και διαπιστώνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 90 πόντους. Η άμυνα είναι υπερηφάνεια και καρδιά. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με δικαιολογίες, θα πρέπει να μάθουμε να δημιουργούμε καλύτερες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο, οι οποίες θα μας βοηθούν να σκοράρουμε, αλλά το πρόβλημά μας είναι στην άμυνα. Όποια ομάδα κι αν αφήνεις να σου βάζει τόσους πόντους, θα έχεις ντέρμπι σε κάθε ματς. Είναι δικό μας το θέμα, θέλει πολλή προπόνηση και πρέπει να το λύσουμε γρήγορα, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε.

Η ομορφιά στις ήττες, είναι ότι αποκαλύπτει όλες σου τις αδυναμίες. Πολλές φορές όταν κερδίζεις στα φιλικά, δεν μπορείς να δεις τι πηγαίνει στραβά. Διαπιστώσαμε ότι στην επίθεση μπορούμε να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε αρκετά ομαδικά, ίσως και καλύτερα από ότι παίξαμε στην Θεσσαλονίκη. Αμυντικά όμως πρέπει να συνέλθουμε, να ξέρουμε τα ‘‘ματς απ’’, τις βοήθειες και ουσιαστικά να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα καλά στοιχεία που παρουσιάσαμε και να δουλέψουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα στα στραβά. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, τα παιχνίδια ξεκινούν και πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς.”

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …