Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πρώτο τεστ με πανίσχυρο αντίπαλο”

“Πρώτο τεστ με πανίσχυρο αντίπαλο”

serelis lavrio pagkos

serelis-lavrio-pagkos

Το μεγάλο φιλικό την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου και ώρα 20.00, έχει σημάνει συναγερμό στο Λαύριο, καθώς αναμένεται ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Ο τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, μίλησε στην επίσημη σελίδα ττης ΚΑΕ για την σπουδαία “φιλική” αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

“Είναι το πρώτο μας μεγάλο τεστ και μάλιστα απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη καμπή της προετοιμασίας, ακριβώς στο μέσο της, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά είναι σφιγμένα. Παρόλα αυτά τόσο το αυριανό παιχνίδι όσο και αυτά που ακολουθούν έως το τέλος της εβδομάδας με Προμηθέα (εκτός) και Ολυμπιακό (εκτός) θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δούμε τις αδυναμίες μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας.

Το δυσάρεστο για μας είναι ότι, τουλάχιστον στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπολντς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας, οπότε η εικόνα μας δεν θα είναι ολοκληρωμένη”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Λαυρίου, με τον ίδιο να προσθέτει:

“Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου θα δείξει και πάλι την ευαισθησία του και θα γεμίσει το γήπεδο, προσφέροντας μια μεγάλη ανάσα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …