Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρότυπο για την κοινωνία ο Διαμαντίδης”

“Πρότυπο για την κοινωνία ο Διαμαντίδης”

triantopoulos diamantidis

triantopoulos-diamantidis

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο περιθώριο του γκαλά, τονίζοντας πως πρόκειται για πρότυπο για την ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος:
“Απόψε σηματοδοτείται η έναρξη του τουρνουά Diamonds Are Forever το οποίο διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση όπου θα αγωνιστούν πολύ μεγάλες ομάδες για να τιμήσουν έναν τεράστιο αθλητή. Το τουρνουά αυτό γίνεται για να φανούν τα ήθη και οι αξίες που υπηρέτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και τα όποια ταυτίζονται απόλυτα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, η κοινωνία έχει ανάγκη από πρότυπα που πρεσβεύουν το εμείς, το ήθος, την ομαδικότητα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την κοινωνία. Ο αθλητισμός είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας για την εξέλιξη της οποίας η υιοθέτηση τέτοιων ιδανικών αποτελεί μονόδρομο. Κάνοντας για μια ακόμα φορά το αυτονόητο θα διαθέσουμε όλα τα έσοδα σε κοινωφελή ιδρύματα του ίδιου του Διαμαντίδη.”

“Δημήτρη σε ευχαριστούμε”

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της “πράσινηςΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος τόνισε για τον Διαμαντίδη και την δημοπρασία:
“Λένε ότι μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις κάπως έτσι λοιπόν στο λεύκωμα του Διαμαντίδη θα υπήρχαν 88.000 λέξεις . Στην περίπτωση του Δημήτρη όμως ακόμα και αυτές οι λέξεις να ήταν λίγες.

Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να δείξουμε άγνωστες πτυχές στην καριέρα του. Οι 88 φωτογραφίες που υπάρχουν επιλέχθηκαν για να είναι αν όχι οι καλύτερες σίγουρα οι πιο αντιπροσωπευτικές για τον Δημήτρη. Η απόφαση μου για αυτό το λεύκωμα είχε να κάνει εκτός από το φαινόμενο Διαμαντίδη και με την κληρονομιά του ελληνικού μπάσκετ του πιο πετυχημένου αθλήματος στην Ελλάδα, το οποίο δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο.

Μεγάλοι αθλητές δεν έχουν κάτι τέτοιο. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θεωρήσαμε χρέος μας απέναντι στον Διαμαντίδη να κρατήσουμε κάποιες στιγμές του αλλά και ορισμένες ατάκες που έχουν ειπωθεί γι’ αυτόν.

Να τις κάνουμε εικόνες και να τις κρατήσουμε ως γραπτά γιατί αυτά μένουν. Και αυτό είχε ως στόχο να δείχνουν κάτι από τον αθλητή και άνθρωπο Δημήτρη Διαμαντίδη στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και αυτοί στους μετέπειτα.

Φυσικά όλα αυτά θα έμεναν στα λόγια αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκος Superfoods και κυρίως η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν μας έδιναν την δυνατότητα να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες από καρδιάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…