Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πολύ δύσκολη αποστολή με Παναθηναϊκό”

“Πολύ δύσκολη αποστολή με Παναθηναϊκό”

zournatsidis

zournatsidisΟ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, βρέθηκε σήμερα στην κλήρωση του Κυπέλλου, μιλώντας για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του “δικέφαλου του βορρά” που θα τον βρει κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

“Το Κύπελλο έχει την ιδιαιτερότητα να είναι μία διοργάνωση που ξεκινά πολύ νωρίς και μάλιστα με ένα και μόνο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα ουσιαστικά της σεζόν και αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ότι μπορούν να σημειωθούν εκπλήξεις, να υπάρξουν αποτελέσματα που δεν είναι ορθολογικά. Μέσα από αυτό το πρίσμα θεωρούμε ότι έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, αλλά δεν παύουμε να πιστεύουμε.

Για να κατακτήσεις έναν τίτλο όπως είναι το Κύπελλο, πρέπει να κερδίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι πολύ νωρίς όμως για να ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό”, δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία και αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι το παιχνίδι της Παρασκευής, αυτή η μεγάλη και ανοικτή γιορτή που έχουμε για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εκεί είναι συγκεντρωμένη η προσοχή μας, σε αυτό το τεράστιο event και θέλουμε κι εμείς ως οργανωτές, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …