Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πιστιόλης: “Παίκτης που κάνει την διαφορά ο Νίκολς”

Πιστιόλης: “Παίκτης που κάνει την διαφορά ο Νίκολς”

nichols

nichols

Ο Ντεμέτρις Νίκολς συνεργάστηκε με επιτυχία με τον Δημητρή Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε την περσινή Ευρωλίγκα. Ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού Ανδρέας Πιστίολης, χαρακτήρισε τον Αμερικάνο ως παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Πιστίολης, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”, σκιαγράφησε τον Αμερικάνο άσσο, δίνοντας μια πρώτη γεύση στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για το τι μπορεί να προσφέρει ο Αμερικάνος στο “τριφύλλι.”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση 3 όσο και στη θέση 4. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι εξαιρετικός αμυντικός, ενώ στην επίθεση έχει πάρα πολύ καλό σουτ. Από τη στιγμή που η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods έχει πολύ καλούς δημιουργούς, τότε θα τους εκμεταλλευτεί σίγουρα. Δεν είναι ο παίκτης που θα βγει μπροστά για να σου βάλει 20 πόντους. Αλλά είναι ο παίκτης που κάθε βράδυ θα ανταποκριθεί απόλυτα στον ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής του. Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Θα πάει στο γήπεδο μια ώρα πριν την προπόνηση και θα φύγει μια ώρα μετά το τέλος της”.

Για τον χαρακτήρα του, τόνισε: “Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Οικογενειάρχης με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν πρόκειται να ξεφύγει, δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, στο επάγγελμά του και λόγω της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που τον διέπει, κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθάει τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται”.

Τέλος, για τους λόγους, που  αποχώρησε από την ομάδα, δήλωσε: “Εμείς στην ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα πλάνο: Να προσπαθούμε να αποκτούμε όποιον ταλαντούχο Ρώσο παίκτη υπάρχει στην αγορά. Κάναμε μια σπουδαία μεταγραφή με τον Σέμεν Αντόνοφ και όπως είναι φυσιολογικό, θέλουμε να του δώσουμε ευκαιρίες. Με τον Νίκολς στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρώ πως ο Νίκολς θα συνέχιζε κανονικά και για τρίτη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…