Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πήρε εξιτήριο ο Λούντζης

Πήρε εξιτήριο ο Λούντζης

bocho chara lountzis

bocho-chara-lountzis

Ο Μιχάλης Λούντζης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε την Τρίτη (13/9) για εξετάσεις και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το “Diamonds Are Forever” χωρίς άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:
“Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο μοναδικός αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoodsπου απουσίαζε από τη σημερινή (14/9) προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός γκαρντ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διεκομίσθη χθες (13/9) το βράδυ λόγω έντονων ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως είχε απλά κάποιες εντερικές διαταραχές. Αύριο (15/9) αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στην προπόνηση.
Εξάλλου, το πρωί της Πέμπτης (15/9) θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η συνέντευξη Τύπου του “Diamonds Are Forever“, όπου θα μιλήσουν οΔημήτρης Διαμαντίδης καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα (του Παναθηναϊκού Superfoods, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και της Μπαρτσελόνα Lassa). “
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…