Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παρουσίαση συνεργασίας με Superfoods

Παρουσίαση συνεργασίας με Superfoods

Image

panathinaikos-superfoodsΤη συνεργασία του με τη Superfoods παρουσίασε σήμερα (28/9) η διοίκηση αλλά και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στην εκδήλωση.

Από πλευράς “πράσινων”, παρών ήταν και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αργύρης Πεδουλάκης, Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Την αρχή στις δηλώσεις έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος,τονίζοντας: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη Superfoods, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα συμπληρώματα διατροφής. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, φιλοσοφία που διέπεται από αξίες όπως  ομαδικότητα, σεβασμός, προσήλωση στο στόχο και  ευγενής άμιλλα.

Παράλληλα σκοπός μας, μέσα από τη συνεργασία με τη Superfoods,  είναι  να αναδειχθεί η σημασία του φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής  για τον σύγχρονο άνθρωπο, με όχημα τον αθλητισμό”.

Έπειτα, η Γενική Διευθύντρια της Superfoods, Ρούλα Χασαπογλίδου, συνέχισε, λέγοντας: “Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τη Superfoods είναι πρωτοποριακή και στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Superfoods στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά” και πρόσθεσε:

“Σε μια εποχή κρίσης, αυτή η συνεργασία εμπνέει για νέα βήματα στην επιχειρηματικότητα και μάλιστα μια επιχειρηματικότητα που στηρίζεται στην κορυφαία Ελληνική ομάδα και μια ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στο φαρμακείο”.

Στο πλαίσιο της “πράσινης” εκδήλωσης, ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε για τη νέα Ευρωλίγκα στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει θέσει υψηλότατους στόχους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

“Είναι μία εντελώς νέα διοργάνωση. Έχει λιγότερες, αλλά καλύτερες ομάδες από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να ξέρουμε δύο πράγματα: το ένα είναι ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν αρκετές ήττες και το άλλο ότι μετά τα χριστούγεννα πρέπει να δούμε αν οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, να δούμε τα θετικά που έχουν δείξει, ώστε να τα κρατήσουμε και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις ενδεχόμενες αδυναμίες τους” ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …