Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Παραλίγο… Μάτζικ Τζόνσον!

Παραλίγο… Μάτζικ Τζόνσον!

tayler johnson laurio

tyren-johnson-laurio

Πήρε Τζόσνον το Λαύριο και μας ενημέρωσε επισήμως για τα πεπραγμένα του παίκτη. Προφανώς οι άνθρωποί του θα μπερδεύτηκαν, γιατί δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι εσκεμμένα έγραψαν άλλα στοιχεία από αυτά που διαθέτει. Γιατί, μπορεί να ήταν σωστά τα πεπραγμένα του Αμερικανού, αλλά σε λάθος χρονική σειρά.

Το Λαύριο ανακοίνωσε ότι ο Ταϊρέν Τζόνσον έπαιξε πέρυσι στο Βέλγιο στην Okapi Aalstar και μάλιστα έβαλε και τα στατιστικά του. Αμ δε! Πέρυσι είχε υπογράψει στην τουρκική Ουσάκ, αλλά κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις! Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στην Ιαπωνία, στην Κιότο, όπου έπαιξε καλά, αλλά σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι το κορυφαίο του πλανήτη (το γράφουμε κομψά).

Τα στατιστικά που χρησιμοποίησαν, πέρα για πέρα σωστά, αφορούν την προπέρσινη παρουσία του στο Βέλγιο. Μεταξύ μας, έχει μια απόσταση ενός χρόνου, που είναι ιδιαιτέρως σημαντική, γιατί ήταν η τελευταία “παρουσία” του.

Επειδή έχουν παρέλθει οι εποχές που ο κόσμος ενημερώνονταν από τα επίσημα δελτία Τύπου κι επειδή ο όρος “επίσημο” δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αλήθεια του θέματος, καλό είναι να προσέχουν, όχι μόνο οι άνθρωποι του Λαυρίου, αλλά συνολικά όλοι όσοι επιχειρούν να παρουσιάσουν τους παίκτες τους ως μετενσάρκωση του Μάτζικ Τζόνσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…