Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Πανέτοιμος εν όψει Κόροιβου ο Απόλλων Πάτρας

Πανέτοιμος εν όψει Κόροιβου ο Απόλλων Πάτρας

rethimno apollon patras

rethimno-apollon-patrasΣτο μάχη του κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται αύριο (28/9) ο Απόλλων Πάτρας. Οι “μελανόλευκοι”, θα αντιμετωπίσουν τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την δεύτερη αγωνιστική της αντίστοιχης φάσης της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Μέξας, είδε σήμερα τον Τάιλερ Καλινόσκι να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του, ενώ η συμμετοχή του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Ο Έλληνας άσσος, ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο, με το τεχνικό και ιατρικό τιμ του συλλόγου να αποφασίζει αν θα δώσει το παρών στον αγώνα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο, αναφέρθηκε ο Νικ Ράσελ, τονίζοντας ότι οι Πατρινοί με την βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να φτάσουν στην νίκη-πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικάνος:

“Μπροστά μας έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε μια σειρά αγώνων που μας βοήθησαν να δούμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά.

Σίγουρα, μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, όμως το σημαντικό για εμάς είναι να ανταποκρινόμαστε στις συνθήκες κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας για να μπορέσουμε, με τη βοήθεια του, να φτάσουμε στη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…