Κεντρική Διεθνή Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-68

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-68

singlenton

singlenton

Με τον Μάικ Τζέιμς να κλέβει τις εντυπώσεις και να είναι ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε άνετα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 78-68, στο πλαίσιο του τουρνουά “Diamonds Are Forever” που διοργανώνουν οι “πράσινοι” προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μπήκε με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι, εξασφάλισε από πολύ νωρίς διψήφιες διαφορές κι έφτασε δια περιπάτου στην τελική επικράτηση. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζέιμς (13π.), Μπουρούσης (13π., 7ριμπ.) και Γκιστ (12π.), με τον Αμερικανό γκαρντ να ξεσηκώνει ουκ ολίγες φορές τον κόσμο, με τα πολλά κλεψίματα του και τα διαστημικά… καρφώματα του στον αιφνιδιασμό.

Οι “πράσινοι” είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αναγκάζοντας τους Ισραηλινούς σε πάρα πολλά λάθη. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε από πρώτο ημίχρονο, όπου και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 15 πόντους διαφορά (47-32).

Οι Ισραηλινοί δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν απειλητικοί και να ρίξουν τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φτάσει εύκολα στη νίκη. Επόμενος αντίπαλος για τους “πράσινους”, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (17/9, 22:00), αμέσως μετά τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 47-32, 63-50, 78-68.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 9, Ρίβερς, Τζέιμς 13, Μποχωρίδης 1, Καλάθης Π., Φώτσης 3, Παππάς 11, Φελντέιν, Γκιστ 12, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρούσης 13, Καλάθης Ν. 7.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Έντελσταϊν): Ραντ 14, Σίλεϊ 6, Σμιθ, Γιβζόρι, Μέκελ 4, Πνίνι 13, Σεγκέφ, Οχαγιόν 7, Ουίμς 3, Αλεξάντερ, Άιβερσον 4, Τσίρμπες 15.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …