Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ!

Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ!

dixon 2

dixon

Η ΑΕΚ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία, όπου παίρνει μέρος στο τουρνουά της Προύσας. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ηττήθηκε από την Τόφας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά επικράτησε της Μπάνβιτ στο δεύτερο και πέρασε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (18:00) την Ουσάκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στον επιθετικό τομέα και στα δύο φιλικά παιχνίδια, ωστόσο έδειξαν πως θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά στο πίσω μέρος του παρκέ, μιας και δέχθηκαν 169 πόντους από Τόφας (81) και Μπάνβιτ (88).

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως η Ένωση βρήκε τον ηγέτη της για τη νέα αγωνιστική περίοδο κι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός – με γεωργιανό διαβατήριο – γκαρντ ξεδίπλωσε τις επιθετικές αρετές του και στα δύο φιλικά παιχνίδια, με τον Γιούρι Ζντοβτς να του δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ρόλο δηλαδή του παίκτη που θα παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες, που θα βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και που όλο το παιχνίδι της ομάδας θα περνάει από τα χέρια του.

Κόντρα στην Τόφας, ο Ντίξον σημείωσε 24 πόντους, ενώ κόντρα στη Μπάνβιτ απέδειξε πως η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα μόνο τυχαία δεν ήταν. Σημείωσε και πάλι 24 πόντους, αλλά αυτή τη φορά είχε και βοήθειες από τους συμπαίκτες του (Βασιλειάδης, Ουίλιαμς, Σάκοτα) και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη.

Θα τριτώσει το καλό κόντρα στην Ουσάκ;

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…